SALÇA VE KÜP DOMATESTE...
SON TEKNOLOJİLER
EŞSİZ LEZZET
1995 yılında inşa edilen Tepecik Fabrikası, domates salçası ve soyulmuş küp domates (diced tomato) imalatları konusunda son teknolojiye sahip bir işletme.
Dünya lideri İtalyan Rossi & Catelli ile iş birliği içinde tasarlanan tesisin hedefi, yüksek verimlilikle yüksek kaliteye ulaşmak. En son teknolojileri kullanarak daha fazla müşteri memnuniyeti ve daha iyi karlılık sağlamak.
Tesislerimizdeki çift amaçlı kullanılabilen Eldorado enzim inaktivasyon üniteleri,
– Domates suyu gibi lezzetin vazgeçilmez olduğu son ürünler için ideal olan daha akışkan ve zengin renkli Cold Break (CB) salça ve
– ketçap için ise yüksek viskoziteli süper hot break (SHB) salça ürününün
yüksek kaliteli üretimine olanak sağlar.
yüksek kapasite
Fabrikamızın, aseptik varillerde veya aseptik BINS ambalajlarda 20.000 ton aseptik salça ile yine aseptik varillerde, aseptik BINS ambalajlarda veya teneke ambalajlarda 15.000 ton doğranmış küp domates (Diced tomato) üretim kapasitesi vardır. Üretimin her aşaması fizikokimyasal ve mikrobiyolojik analizlerle takip edilerek, müşteriye istenilen kalitede ürün sağlanmaktadır.
Merko’nun tüm operasyonlarında olduğu gibi, Tepecik fabrikasında da, tohumdan nihai ürüne kadar üretim zincirine büyük önem veriiyor. Bunu sağlamak için tohum seçimi, tarımsal faaliyetler, proses aşamaları ve ürün sevkiyatı titiz ve özenli çalışmalarla destekleniyor.
SORULARINIZ MI VAR?
Firmamız, ürünlerimiz, işletmemiz hakkında sorularınız varsa memnuniyetle cevaplarız…