Fabrikalar

Tepecik Fabrikası


1995 Yılında inşa edilen fabrika, domates salçası yapılmak üzere domateslerin işlendiği son teknoloji ürünü bir fabrikadır. Rossi & Catelli ile işbirliği içinde tasarımlanan tesiste yüksek kalite ürünü, düşük maliyetle üretmek için en son teknoloji kullanılmaktadır ki, bu daha çok müşteri memnuniyetini ve daha yüksek karlılığı beraberinde getirmektedir.
Eldorado ünitesi, süper nitelikte bir sıcak kesilmiş ürünü, yüksek verimlilikle elde etme olanağı vermekte ve başka bir şekilde, birincisinde olduğu gibi, ikinci bir bant eklenmesi ile aromanın muhafaza edilmesinin önem taşıdığı uygulamalar için, düşük işleme ısılı yüksek kalite salçayı ortaya çıkarmaktadır.

Kapasite varil ve IBC içinde 20,000 ton Aseptik salçadır ve üretimin her evresinde mikrobiyolojik seviyelere verilen önem ile müşterinin kendi hammaddesi olarak Merko ürününü kullanırken güven duyması sağlanmaktadır.

Tüm Merko işlemlerinde olduğu gibi, tohumdan nihai ürüne kadar, üretim zincirine büyük önem verilmektedir. Nippon Del Monte şirketi ile birlikte mevcut tohumlardan en uygunlarına ulaşılabilmekte ve bunlar çiftçilere dağıtılmak üzere önce fidanlıkta bakılıp, büyütülmektedir

1997 Yılında Merko İtalya’da Masterplant ile dikkatle kontrol edilen koşullar altında fideler yetiştirmek üzere işbirliğine girmiştir ve böylece fideleri doğru zamanda başka yere aktarmaya hazır tutmak, fidanlıkta hastalıklara dirençli kılmak ve daha hızlı olgunlaştırma avantajlarını elde etmiştir. 1999 yılındaki kapasite ikiye katlanarak 28.000 m² ekim alanı ve 100 milyon domates fidesidir. Merko, şu anda Masterplant ' den kontratlı ekim için 120 milyon fide dağıtımı yapmaktadır.

Tüm hakları saklıdır 1982 - 2018 © Merko Gıda San. Tic. A.Ş.
Bu sitede yer alan görsel ve yazılı materyaller izin alınmadan kullanılamaz.

Site Haritası | Kullanım Koşulları | Gizlilik Politikası